Om Unobanker

Unobanker.dk har til formål at gøre lånemarkedet mere transparent og overskueligt, ved at vise en bred palette af lån.  Listen viser et stort udsnit af lånemarkedet, men indeholder ikke alle lån i Danmark. I de fleste tilfælde modtager vi kommission fra låneudbyderen, og størrelsen på denne kommission kan have indflydelse på din sorteringsrækkefølge. Oplysningerne om lånene kommer fra låneudbyderne, og vi tager forbehold for eventuelle fejl i denne info.

Vi er en sammenligningstjeneste, som hjælper dig med at skabe overblik over de lån på markedet – primært vores samarbejdspartnere. Således sparer du tid – og får et godt overblik.

NB: Unobanker.dk har ingen beføjelser i forbindelse med kreditgivning. Vi samarbejder udelukkende med de finansieringsselskaber som er repræsenteret på Unobanker.dk.

Hvorfor vælge Unobanker.dk?

Unobanker er en online sammenligning tjeneste af finansielle produkter. Vi sammenligner lån, kreditkort m.m indenfor privatøkonomi. Hver dag hjælper vi mennesker med at træffe bedre lånebeslutninger gennem vores sammenligningstjeneste. Vi indsamler og behandler data fra Banker, låneudbydere og andre finansielle virksomheder

Hvem er vi?

Unobanker ejes og drives af Unobanker ApS. Unobanker blev grundlagt i 2018 og har siden da oplevet stigende vækst. I dag er vi repræsenteret i 11 lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien, Holland, Polen.

Vores mission er klar – nemlig at blive markedsleder i Europa indenfor vores branche.

Vi er et team af ambitiøse og engagerede medarbejdere, der alle er dedikeret til at yde dig den bedste hjælp.

Unobanker ApS  drives fra vores kontor i Aarhus.

Unobanker ApS
Inge Lehmannsgade 10
8000 Aarhus
Danmark
CVR: 39983710
Tlf: 75 50 45 60
info@unobanker.com