Lån 1000 kr

Lån 100.000 kr. online her.

4.5/5

100 – 12.000 kr.
lånebeløb

fra 0,00%
Rente / måned

20 år
Min. alder

Eksempel: 5.000 kr. over 3 måneder. Etb. omk. 0 kr. Mdl. gebyr 0 kr. Fast årlig debitorrente 0%. ÅOP 730,1%. Mdl. ydelse 1.983 kr. Kreditomkostninger 950 kr. Tilbagebetaling 5.950 kr. – maks ÅOP: 791.6%

Lån 1.000 kr. og få pengene udbetalt i dag

Står du og mangler penge til nyt tøj eller sko? Skal du til en fødselsdag eller en anden festlig begivenhed, og derfor har brug for penge til en gave? Eller har du bare brug for lidt ekstra penge til klare dig igennem måneden, uden at skulle have overtræk på kontoen? Så lån 1.000 kr. idag – nem og hurtig. Dette kan bl.a. gøres gennem et kviklån og SMS lån, hvilket du nemt og enkelt kan gøre gennem Unobanker.

Hos Unobanker har vi gjort det nemt for dig, og samlet en liste med de bedste lån med de billigste renter. Når det handler om 1.000 kr., er det forholdsvis et lille lån, der kan derfor være låneudbydere, der har valgt at fastsætte deres nedre grænse til at være højere end 1.000 kr. Du vil derfor finde ud af, at når du søger om et lån på 1.000 kr., vil de fleste låneudbydere have valgt at sætte deres minimumsgrænse, for meget de vil låne ud til 5.000 kr. eller højere. Du skal dog ikke være bange for ikke at kunne finde et lån, det kan være lidt overvældende når man skal finde et lån, som passer lige præcis til ens behov, og selvfølgelig vil der være et lån til dig, som måske kun lige mangler 1.000 kr. Der kan være øjeblikke hvor du har brug for pengene her og nu. Måske var der lige en uventet regning, du mangler penge til at få repareret din mobil, eller måske er det penge som du skal bruge, så du kan klare dig igennem måneden indtil lønnen kommer ind. Der kan være mange grunde til at låne penge, men det vigtigste er at du har overvejet, hvorvidt du har brug for pengene, om du selv kan spare de her 1.000 kr. op, eller om det absolut er nødvendig for dig låne de 1.000 kr. med det samme. Hos Unobanker kan du finde det helt rigtig lån, som passer til dit behov, her og nu.

Undersøg markedet før du låner 1.000 kr.

Som en tommelfinger regel bør du altid undersøge markedet grundigt før du låner 1.000 kr., det kan hurtig gå hen og blive dyrt. Afhængig af hvilken låneudbydere du vælger, kan der være stor forskel på hvad et lån på 1.000 kr. kommer til at koste. Der er derfor nogle rene basale informationer du skal undersøge – hvad er renten og ÅOP. Derudover skal du også undersøge om du overholder kravene for at kunne søge om et lån – aldersgrænse, krav om fast indkomst og RKI.

Renten

Renten kan variere fra udbydere til udbydere den kan starte fra 0% helt til 198,40 %. Derudover skal du også undersøge om det er en fast eller variabel rente, dette kan have betydning for din månedligydelse.

En fast rente kan give dig sikkerhed, du ved med sikkerhed hvor en stor en ydelse du kommer til at betale fra start til slut ved hver termin. Hvilket kan give dig en form for sikkerhed, at du ved der ikke vil forekomme nogen overraskelser i løbet af låneperioden. Fordelen vil så være at du ved hvor stort et beløb du kommer til at betale hver måned. Ulempen er at rentemarkedet hele tiden ændre sig, du kan derfor komme til at betale en højere rente i perioder hvor rentemarkedet er nede, men det er en pris man betaler for at have en sikkerhed.

Et lån med en variabel rente kan være billigere end et lån med en fast rente. Det skyldes, at de såkaldte korte renter, er lavere end renter med længere løbetider. Fordelen ved variabel rente er at du får det billigste lån her og nu, da de lige nu ligger lavere end den fast rente. Til fordel kan du opleve en endnu billigere ydelse, hvis renten skulle falde i låneperioden. Ulempen er at du har ingen sikkerhed, renten kan derimod også stige i låneperioden, hermed komme til at ligge højere end den faste rente.

Hvad skal jeg vælge?

Du skal vælge den mulighed, som du føler passer til din situation om det er fast eller variabel rente. Hvis du godt kan lide sikkerhed og forventer at renten vil stige i fremtiden, så skal du vælge en fast rente. Men hvis du tværtimod forventer at renterne ikke vil stige i den periode dit lån løber, samtidig har råd til uventede rentestigninger, vil en variabel rente være en fordel for dig.

Hvad er ÅOP?

Ja, hvad betyder ÅOP? ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent og kaldes ofte lånets kilopris. Begrebet giver dig mulighed for hurtigt at gennemskue, hvilket lån eller hvilken kredit som er billigst for dig, når du sammenligner på tværs af låneudbydere.

Et lån kan umiddelbart se billigt ud, fordi renten er forholdsvis lav – men løbende gebyrer og diverse afgifter og stiftelsegebyrer på lånet, gør at ÅOP bliver høj. Med ÅOP er det vigtigt at huske, at ÅOP oftest er det mest retvisende at kigge efter, men at der også kan være ulemper forbundet ved kun at kigge på ÅOP.

Ved lån med kort løbetid kan ÅOP være misvisende. Selvom låneomkostninger i kroner og øre virker lav, så vil ÅOP, på grund af kort løbetid være forholdsvis høj, da ÅOP’en måles årligt.

Krav til godkendelse af lån

Alle låneudbydere har en minimumsalder for lånesøgere, minimumsgrænsen vil typisk ligge på 18 til 23 år. Hvis du er under 21 år, så er det typisk lån med høj rente du kan få godkendt. Det skyldes at der er en stor risiko forbundet med din indkomst. Låneudbyderne ved ikke hvilken løn, du kommer til at få som færdiguddannet, og kan dermed ikke vurderere din kreditværdighed. Det er dog ikke et problem hvis du er fyldt 21 år og allerede har en fast indtægt.

Er du registreret i RKI?

Hvis du er i RKI, så kan det være svært at få godkendt et lån. Du kan derfor risikerer kun at få tilbudt lån med meget høje renter. Står man i RKI, så har man formentlig en presset økonomi og kan ikke betale sine regninger. Derfor er der større risiko forbundet for låneudbydere, da de gerne vil have deres penge igen på et tidspunkt.  Det er derfor en kæmpe fordel, at man ikke står i RKI når man skal ansøge om lån online.

Tænk dig om før du optager et lån

Vi vil opfordre dig til at tænke dig grundig om før du låner 1.000 kr., er det absolut nødvendigt at låne de 1.000 kr. her og nu, eller vil det være bedst for dig at spare de 1.000 kr. op selv. Hvis det er absolut nødvendig, så lad være med at låne mere end det du har brug. Et højere beløb betyder bare at du kommer mere i gæld, og du kommer til at betale en større ydelse hver måned. UnoBanker anbefaler at du minimum er 21 år, har et fast arbejde og indkomst – dette skal ses som en retningslinje, da ikke alle låneudbydere stiller krav til dette.

Hvordan kan Unobanker hjælpe dig?

På Unobanker har vi gjort sådan, at du helt enkelt kan have overblik over de bedste lån med de billigste renter. Her kan du finde de bedste kviklån, SMS lån og forbrugslån, hvor du kan låne 1.000 kr. med det samme.

Vi har gjort så du nemt kan se hvilke låneudbydere som udbyder dit lån. Her kan du se hvad renten og ÅOP er, hvor gammel man skal være for at optage lånet, om de acceptere RKI, om der er krav på fast arbejde m.m.

Prisberegning eksempel fra Turbo lån:

ParametreBeregning
Lånebeløb1.000 kr
Løbetid120 dage
ÅOP761,54 %
Fast debitrente761,54 %
Mdl. ydelse383,78 kr.
Kreditomk.535,13 kr.
Tilbagebet.1.535,13 kr.

Når du skal finde et kviklån på 1.000 kr., kan det være en fordel at være opmærksom på at nogle låneudbydere tilbyder rente- og gebyrfrie lån i en vis periode. Ofte bliver dette tilbudt til nye kunder, hvor man kan låne et mindre beløb rente- og gebyrfrit, hvis du betaler det hele af efter 30 dage. Efter de 30 dage vil du blive pålagt rente og gebyr.