LÅN PENGE NU

TOP 10 LÅN – Opdateret i dag: 21 June, 2021

 

Lån penge nu

På Unobanker.dk kan du nemt, hurtigt og sikkert finde de bedste lån med de billigste renter. Vi er en 100% gratis sammenligningstjeneste af online lån som forbrugslån, kviklån og kassekreditter. Vores mål er at gøre lånemarkedet mere gennemsigtigt og overskueligt for dig som forbruger. Vi opdaterer lånelisten dagligt, så vi altid viser dig de bedste, mest populære og mest aktuelle lån.

Lån til det du har brug for

Vi blander os ikke i hvad du har brug for at låne til. Vores brugere har mange forskellige behov. Det kunne eksempelvis være:

 • Lån til tandlæge
 • Lån til indskud / depositum (lejlighed eller andelsbolig)
 • Lån til ferie
 • Lån til bryllup
 • Lån til bil
 • Lån til gæld
 • Lån til møbler
 • Lån til rejse
 • Lån til motorcykel (mc)
 • Lån til renovering / ombygning
 • Lån til forbrug
 • Lån til ny mobil

Samlet overblik over alle Kviklån her

Penge er altafgørende for at enhver husstand kan fungere. Derfor vil man igennem livet opleve perioder hvor man har brug for hurtige penge, hvis man mangler lidt ekstra til et nyt TV, husleje eller forbrug.

I Danmark er der rigtige mange låneudbydere indenfor kviklån og derfor kan det godt være rigtig uoverskueligt når du skal finde den låneudbyder som. På Unobanker.dk finder du derfor et komplet overblik over alle lån.

Dine fordele ved at anvende Unobanker.dk

 1. Lån penge nemt og hurtigt
  Det er blevet nemt og hurtigt at låne penge online. Det tager få minutter at vælge låneudbydere, udfylde ansøgning og få udbetalt penge på din konto efter få timer. Langt de fleste udbydere på denne liste giver øjeblikkeligt svar, og hurtig udbetaling – ofte indenfor et par timer.
 2. Lån penge til det du drømmer om
  Du slipper for at blive udspurgt af banken om hvad du vil bruge pengene til. Ved at låne penge gennem vores låneudbydere, så bestemmer du 100% over hvad du vil bruge pengene til. Om det så er forbrug (nyt tv, shopping)  eller mere praktisk såsom indskud til lejlighed, nye møbler, så er du selv herre over de penge du låner.
 3. Lån penge nemt og med billig rente
  Du kan ansøge om lån direkte fra din sofa – og få næsten øjeblikkelig udbetaling. Du slipper altså for bøvlet med at gå ned i banken og ansøge om lån. Vores låneudbydere tilbyder også attraktive og billige renter på lån.
 4. Lån penge uden at stille sikkerhed
  Når du skal låne penge online, så skal du ikke stille sikkerhed for lånet. Det betyder helt konkret at du ikke behøver at eje en bolig med friværdi, for at få bevilget et lån eller at din familie skal stille kaution.
 5. Nemmere at få bevilget et lån
  Vi hjælper 8 ud af 10 danskere med at få bevilget et lån. Det er generelt lettere at blive godkendt til lån online af vores låneudbydere, end hos din lokale bank. Det skyldes at kravene er lidt lempeligere på forbrugslån.

Lån penge online – Hvad er kravene?

Langt de fleste som optager et forbrugslån med de rigtige kriterier får bevilget lånet med det samme. Selvom der typisk vil være færre krav ved at låne penge online, end i Banken, så er det ikke alle som får godkendt deres låneansøgning. Hvis du vil gøre dig forhåbninger om at få bevilget et godt og billigt lån, så er det vigtigt at du imødekommer nedenstående krav.

Alder – er du fyldt 21 år?

Hvis du er under 21 år, så er det typisk lån med høj rente du kan få godkendt. Det skyldes at der er en stor risiko forbundet med din indkomst. Låneudbyderne ved ikke hvilken løn, du kommer til at få som færdiguddannet, og kan dermed ikke vurderere din kreditværdighed. Det er dog ikke et problem hvis du er fyldt 21 år og allerede har en fat indtægt.

RKI – er du registreret som skyldner?

Hvis du er i RKI, så kan det være svært at få godkendt et lån. Du kan derfor risikerer kun at få tilbudt lån med meget høje renter. Står man i RKI, så har man formentlig en presset økonomi og kan ikke betale sine regninger. Derfor er der større risiko forbundet for låneudbydere, da de gerne vil have deres penge igen på et tidspunkt.  Det er derfor en kæmpe fordel, at man ikke står i RKI når man skal ansøge om lån online.

Her har vi opstillet nogle af de krav som vores samarbejdspartnere stiller. NB. Det er ikke alle låneudbydere, som stiler disse krav. De skal mere ses som en retningslinje.

 • Krav til din alder – 21+år
 • Krav til din fast indkomst – Gerne en indkomst på 150.000 kr.
 • Krav til arbejde – Du har fast arbejde

Derudover må du som hovedregel ikke være registreret i RKI. Sådan er det med hovedparten af lån i Danmark.

Hvis du er i tvivl om du er registreret i RKI, kan du tjekke dette på dininfo.dk.

Hvad er ÅOP?

Ja, hvad betyder ÅOP? ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent og kaldes ofte lånets kilopris. Begrebet giver dig mulighed for hurtigt at gennemskue, hvilket lån eller hvilken kredit som er billigst for dig, når du sammenligner på tværs af låneudbydere.

Et lån kan umiddelbart se billigt ud, fordi renten er forholdsvis lav – men løbende gebyrer og diverse afgifter og stiftelsegebyrer på lånet, gør at ÅOP bliver høj. Med ÅOP er det vigtigt at huske, at ÅOP oftest er det mest retvisende at kigge efter, men at der også kan være ulemper forbundet ved kun at kigge på ÅOP.

Ved lån med kort løbetid kan ÅOP være misvisende. Selvom låneomkostninger i kroner og øre virker lav, så vil ÅOP, på grund af kort løbetid være forholdsvis høj, da ÅOP’en måles årligt.

Lån penge online –  3 gode råd før du ansøger

For at øge dine chancer får at låne penge, har vi her samlet 3 tips

 1. Søg flere lån for at øge dine chancer for at låne penge
  Lad dig ikke slå ud af eventuelt afslag. Ansøg derfor flere lån og vælg det bedste tilbud du får. Husk at det er gratis og uforpligtende at ansøge
 2. Vær ærlig i din ansøgning
  Husk at indtaste de korrekte informationer. Hvis du eksempelvis bliver spurgt ind til din indkomst, så lad være med at pynte på tallene. De fleste låneudbydere samkører med data fra SKAT.DK, og det vil højst sandsynlig give afslag hvis man har skrevet forkerte informationer.
 3. Lån ikke mere end du har brug for
  Jo flere penge du ansøger om, desto flere krav er der til din kreditværdighed.

God fornøjelse med at låne penge gennem Unobanker.dk