TOP 10 DANSKE LÅNEUDBYDERE

Lån penge online på 2 minutter – Her finder du de bedste og billigste lån

Om det danske lånemarked

Du er heldig – Konkurrencen på forbrugslån, kviklån og kassekredit er hård i Danmark, da vi har mange låneudbydere – Det betyder bedre lån og billigere renter til dig. Her på siden har vi samlet en lang række danske låneudbydere, som vil hjælpe dig med at få det bedste og billigste lån.

Forneden kan du læse kort om hver enkelt af de populære låneudbydere i Danmark. De mest populære lån i Danmark er pt. CoopBank, L’easy Minilån, Paymark Finans, Basisbank, Ferratum, Santander Privatlån, Modus Finans og VIVUS.DK, da de tilbyder lynhurtig udbetaling, samt en række fornuftige vilkår.

Bank Norwegian – et stensikkert forbrugslån op til 400.000 kr.

Bank Norwegian er en af de største nordiske professionelle låneudbydere på det skandinaviske marked. De har i dag mere end 800.000 kunder i både Danmark, Sverige og Norge. Som kunde kan du både finde muligheder for billige forbrugslån, kreditkort og opsparingskonti hos Bank Norwegian.

Læs mere om Bank Norwegian her

L’easy Minilån – Mindre lånebeløb op til 15.000 kr.

Med et L’easy Minilån kan du låne mellem 5.000 til 15.000 kr. uden at stille sikkerhed. Indenfor de seneste år er det blevet et af danskernes foretrukne lån. Det er specielt populært fordi det har en lang tilbagebetalingstid. Lånet skal betales tilbage indenfor 1-3 år, efter eget valg. Derudover er det en nem låneproces, og du får udbetalt pengene hurtigt.

Læs mere om L’easy Minilån her

Basisbank – Lån helt op til 500.000 kr.

Basisbank er en danskejet online bank, som har været på markedet i mere end 15 år. Du kan optage private forbrugslån på mellem 3.000 – 500.000 kr. Banken blander sig ikke i, hvad du bruger pengene på, og du kan dermed frit købe lige præcis det, du drømmer om.

Hvis du mangler sparring og rådgivning i forhold til løbetid eller lånebeløb, så sidder Basisbank’s rådgivere klar ved mail og telefon.

Læs mere om Basisbank her

SparXpres – Lån op til 50.000 kr.

Hos SparXpres kan du låne op til 50.000 kr – Du får svar på din ansøgning indenfor få timer. Hos SparXpres er der højt til loftet. Der stilles ganske få krav til dig for at kunne optage et lån. Så længe du er over 18 år, og ikke tidligere har været rgistreret i RKI eller andet låneregister.

Læs mere om SparXpres her

Ferratum – Lån 20.000 kr rentefrit i 30 dage

Med Ferratum kassekredit kan du låne 1.500 – 20.000 kr i 30 dage. Der er ingen etableringsomkostninger. Ansøger du om kassekredit hos Ferratum i den normale åbningstid, så kan du have pengene på din konto allerede efter 45 minutter. Hvis du ansøger om lån udenfor bankernes åbningstid, så kan du modtage pengene på din konto allerede næste bankdag.

Læs mere om Ferratum her

Ikano Bank – Et kreditkort med 50.00 kroners fri kredit

Hos Ikano Bank modtager du et Visa kreditkort med 50.000 kroners fri kredit. Du kan ansøge om et Visa kreditkort fra Ikano Bank på deres hjemmeside, og du kan tage lånet lige når du har brug for det.

Læs mere om Ikano Bank her

Spargo Finans – Lån op til 150.000 kr.

Hos Spargo Finans kan du låne fra 10.000 kr. og helt op til 150.000 kr. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, og du kan bruge pengene til det du drømmer om.

Læs mere om Spargo Finans her

Paymark Finans

Med Paymark Finans kan du låne op ti 150.00 kr. med en fast lav rente. Her er ingen skjulte gebyrer, men derimod fuld gennemsigtighed. Du låner nemt, sikkert og hurtigt. Når du tager et lån hos PayMark Finans, så skal du naturligvis betale de månedlige afdrag med den faste rente. Men får du muligheden for at betale lånet ud før tid, så har du altid den frihed, uden at det koster dig gebyrer. Du bestemmer derfor selv om du vil køre videre med lånet eller om du vil betale det ud og dermed slippe for renterne.

Læs mere om Paymark Finans her

Vivus.dk – det populære mikrolån

Hos VIVUS kan du nemt få kredit på op til 12.000 kr. med ubestemt løbetid og hurtig udbetaling. Hvor meget du ønsker at benytte af kreditten er op til dig selv.

Læs mere om Vivus.dk her

Andre låneudbydere

Heldigvis for dig har vi i Danmark en lang række låneudbydere, så derfor er konkurrencen også gået mod hvem der kan levere det bedste lån til den billigste rente.

Dem som tilbyder gode lån lige nu er eksempelvis:

Ansøg om lån i 3 simple trin

Det tager kun 2 minutter at sammenligne lån på Unobanker.dk. Vores mission er at gøre det nemt og overskueligt at låne penge.

Følg disse 3 simple trin og lån penge nu og her

  • Sammenlign og vælg et lån på Unobanker.dk
  • Ansøg om det bedste lån til dig
  • Modtag pengene på din konto kort tid efter