Basisbank

Basisbank er en erfaren dansk låneudbyder, som har tilbud online lån siden år 2.000. Basisbank tilbyder privatlån, billån og samlelån på i alt mellem 30.000 – 500.000 kroner. Du ansøger online med dit NemID og modtager pengene indenfor kort tid.

Basisbank – er ikke en traditionel dansk bank.

Basisbank er en erfaren låneudbyder på det danske marked, og har tilbud lån online siden år 2000.

Fra starten har missionen været at give kunderne en nemmere hverdag, gode priser på lån, samt at være alt andet end en traditionel bank. Basisbank har ingen filialer, men er 100% en Internetbank. Med base i København, så er Basisbank ikke længere end et opkald væk. Du kan kontakte banken via mail, telefon eller via chat.

Hos Basisbank kan du låne 30.000 – 500.000 kr.

Lån til det du drømmer om. Du kan låne penge med et privatlån fra Basisbank, og gøre plads til dine drømme – både store og små. Det kunne eksempelvis være nyt fjernsyn, indskud til lejlighed, ny bil eller nyt køkken.

Sådan låner du penge hos Basisbank

Når du låner penge hos Basisbank er det med en rente, som starter allerede fra 4,95%. Du underskiver blot låneaftalen med NemID, og du får dermed hurtigt pengene udbetalt til din NemKonto – senest den efterfølgende hverdag. Der er dog en række krav før du kan få et privatlån.

  • Du skal være minimum 18 år gammel
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du skal have fast indtægt
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registreret.

Når du har sendt din ansøgning ind, så bliver du kreditvurderet. Når du modtager lånet, så kan du indfri det før tid. Det kan også lade sig gøre at forhøje lånet, hvis du har behov for det.

Fandt du ikke hvad du søgte?